27 Nisan 2013 Cumartesi


Girişimcilik Dünyasına Atılım Platformu

Girişimcilik Dünyasına Atılım Platformu

İş dünyasında farklılık yaratmayı başarmış ve sektöründe önde gelen isimleri bir araya getiren GirDAP'ın öncelikli hedefi ; 'girişimcilik' dünyasına dair bir vizyon oluştururken katılımcılarının gelecek planlarının şekillenmesine ve bu plan doğrultusunda sağlam adımların atılmasına yardımcı olmaktır.

Açılış konuşmasını Çalık Holding Strateji Yönetimi Direktörü İrfan Başak'ın yapacağı beş oturumdan oluşan organizasyonumuzun programı ve içeriği şu şekildedir:

Türkiye'de Girişimcilik ve İnovasyon: 
Organizasyonun ilk oturumunda amaç; katılımcıların girişimcilik bilincine sahip olmalarına ve girişimciliğin günümüzdeki önemini kavrayabilmelerine yardımcı olabilmektir.
Fuat Sami (LabX Kurucusu) 

İnternet ve Mobil Girişimcilik : Günümüzün en iyi ve en yoğun girişimleri sanal ortam üzerinden yapılmaktadır. Fakat bunların sadece çok az bir kısmı kendini benimsetebilmiştir. Peki ama nasıl? En iyi girişimciler anlatıyor, yol haritası çiziliyor.
Barış TEKİN (misli.com Kurucu Ortak) 
Hakan Baş (lidyana.com Kurucu Ortak) 
Tümay ASENA (nokta.com Kurucu Ortak) 
Okan BARLAS (hemenkiralik.com Kurucu Ortak) 
Ahmet Emre SARI (markafoni.com Kurucu Ortak)
Fırat İŞBECER (Pozitron Mobile Kurucu Ortağı)
Serkan ÜNSAL (dakick.com Kurucusu)

Genç Girişimciler: 
İşte genç yaşta başarılı bir girişimci olabilmenin sırları…
Uğur AKKUŞ (unisbl.com Kurucu Ortak) 
Levent YILMAZ (Bay Döner Kurucu Ortak)
Alemşah ÖZTÜRK (41? 29! Kurucusu)

Sosyal Girişimcilik:
Şimdi iş hayatında sosyal sorumluluk projelerinin önemine dikkat çeken kişiler bir adım önde başlıyorlar. Sosyal sorumluluk projeleriyle öne çıkmış bir girişimci, ülkeye ve dünyaya karşı maddi kazanımlar dışındaki sorumluluklarını hatırlatıyor.
Nihan ÖZHÜSREV (Make A Wish)

Yatırımcı Gözünden Girişimci:Bir girişimin en önemli ihtiyaçlarından yatırımdır. Yatırımcılar, tüm girişimci adaylarına "doğru bir sunum, etkili anlatım, çekici iş planı" gibi önemli konularda bilgilendirmede bulunuyor.
Cem DURAN (Etohum) 
Yüksel DİBEKOĞLU (ilab Ventures) 
Burak HATİPOĞLU (giycem.com) 

Sektörün Devleri: 
Girişimci olmak zordur. Fakat yaratılan markayı sektörde söz sahibi yapmak daha da zordur.İşte bu zorlukları aşmış ve sektörün öncüleri haline gelen markaların yaratıcıları tecrübelerini anlatıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder